Onze diensten

Onze diensten

Heb je een eigen bedrijf en wil je je huidige website een boost geven, groot of klein? Dan zit je bij ons goed.

We zijn een klein team met bakken ervaring en marktkennis die jou graag helpen jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Of het nou gaat om een nieuw logo en huisstijl, adverteren op Google of het bouwen van een moderne webshop, wij doen het allemaal. Wij zetten onze diensten graag flexibel en op maat in. Ieder bedrijf is immers anders. Zo passen wij de juiste solutions en ontwikkelingen toe om jouw bedrijf de juiste boost te bezorgen.

Wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen.

  • Designen van een nieuwe website, huisstijl en logo
  • SEO optimalisatie zowel technisch als copywriting
  • Adverteren op google, vergelijkingssites en sociale kanalen
  • Het opstellen van mail- en retentiecampagnes
  • UX en UI verbeteringen
  • Ontwikkelen van tools en functionaliteiten die het jou of jouw klanten makkelijker maken

Met deze kennis en ervaring, samen met een flexibele en persoonlijke aanpak, zorgen we samen voor een mooie boost voor jouw website!

Design

Ben je op zoek naar een frisse nieuwe huisstijl voor je huidige site? Of wellicht ben je van plan visitekaartjes te drukken maar wil je eerst eens een strak logo die past bij jouw bedrijf? Dit kunnen wij verzorgen. Samen met jou brengen we in kaart wat de kernwaardes van jouw bedrijf zijn zodat we een goed beeld hebben van wat jouw bedrijf uit zou moeten stralen. Hierna zullen we al snel met wat ruwe opzetten komen waar jij tussen kunt kiezen. Zo heb je ook tijdens het proces ook de controle en kunnen we snel schakelen. Zit er niets tussen? Dan gaan we back to the drawing board. Net zolang tot jij tevreden bent!

 

Online adverteren

Nou heb je een mooie site of webshop en je zit er helemaal klaar voor, of wellicht verkoop je al wel wat maar loopt het nog niet echt storm. Laat maar komen die klanten! Maar hoe weten die klanten jou te vinden? Je kunt natuurlijk flyers bij jou in de buurt uitdelen of het aan al je bekenden vertellen, maar een interessante optie is om ook te kijken naar online adverteren. Met online adverteren kunnen we gericht mensen advertenties laten zien die mogelijk interesse hebben in jouw product(en) of dienst(en). Dit doen we via Google, Facebook, LinkedIn en andere kanalen. Hiervoor zullen wij eerst gratis een kort onderzoek doen waar kansen liggen (bijvoorbeeld door lage concurrentie of een hoog zoekvolume) en vervolgens kunnen we samen bespreken hoeveel budget er beschikbaar is en wat het omzet- en/of winstdoel is. Zo blijven we ook secuur meten of de advertentiekosten opwegen tegen de behaalde omzet en winst.

SEO optimalisatie

Naast online adverteren, wat geld kost, is een mooie lange termijn oplossing voor het binnenhalen van klanten het voor Google optimaliseren van jouw site en teksten. Elke website gaat de zwarte doos van Google in en Google hangt hier een waarde aan. Hoe hoger deze waarde, des te hoger jouw website in Google komt te staan. Zie het een beetje als gratis adverteren. Dit hangt van enorm veel factoren af, bijvoorbeeld de snelheid en structuur van je site, maar ook of je producttekst wel optimaal begrepen wordt door zowel Google als jouw klanten. Met zowel de technische- als copywriting aspecten hebben wij veel ervaring en kunnen we het beste uit jouw site en producten halen zodat deze zo snel mogelijk op de eerste pagina van Google zichtbaar worden. Uiteraard zullen we ook hiervoor eerst een gratis onderzoek doen bij welke zoekwoorden kansen liggen.

Nieuwe website

Heb je nog geen website of is de jouwe wel eens toe aan een update? Ook dat verzorgen wij. Sterker nog dat is wat we het liefste doen. We werken met het welbekende WordPress, maar dan wel met een eigen code-basis. Er is gekozen voor WordPress, omdat dat voor jou uiteindelijk ook het makkelijkst werkt. Jij wilt natuurlijk uiteindelijk zelf je website teksten kunnen aanpassen of een product toe kunnen voegen.
Uiteraard werken wij met de laatste technieken zodat jouw website er ook op mobiel piekfijn uit ziet en fijn werkt voor de klant.

Voor we aan de slag gaan met jouw website zullen we, net als met een design-traject, eerst met jou in gesprek gaan om jouw wensen duidelijk in kaart te krijgen. We willen immers jouw bedrijf en product(en) of dienst(en) zo goed mogelijk naar online vertalen. Hier stellen we vervolgens een offerte voor op per onderdeel zodat je ook gemakkelijk een onderdeel toch uit de offerte kunt laten of juist toe kunt voegen. Volledig dynamisch.

 

 

UX, CRO en A/B-testen

Ieder bedrijf is anders, iedere klant en doelgroep is anders. Het is logisch dat deze mensen zich dus ook allemaal anders gedragen. Het in kaart brengen van jouw doelgroep en de website zo prettig en efficient mogelijk maken voor deze groep mensen is erg belangrijk. Hoe beter de website immers voldoet aan hen wensen, hoe makkelijker ze overgaan tot een transactie! Ook hierin kunnen wij wat betekenen. Natuurlijk hebben wij veel marktkennis waardoor we een hoop zaken al voor je kunnen tackelen, maar als ook wij het niet zeker weten kijken we graag naar data. Dit doen we door middel van A/B-tests. Welke winkelwagen knop werkt er beter op jouw site. De groene die er nu op staat, of wellicht toch een gele? Vinden jouw klanten het afrekenproces wel logisch of sluiten ze de website vlak voordat ze betalen toch af?
Dit soort vragen behandelen wij en gaan dit testen. Na een paar weken ontvang je van ons een adviesrapport waarmee jij de keuze kunt maken of je een wijziging wilt doorvoeren of niet.

Mail- en retentiecampagnes

Een klant heeft een product bij je gekocht of een dienst afgenomen, top! Maar wat kun je vervolgens nog met die klant? Je wilt namelijk dat die klant je niet vergeet! Zo nu en dan een mooie nieuwsbrief sturen met een goede aanbieding of handige tips en weetjes kan dan zeker iets bijdragen. Wellicht tipt deze klant anderen wel over jouw bedrijf. Mail is hier een handig middel voor. Tevens kun je mail bijvoorbeeld ook inzetten om om een product of winkelreview te schrijven.

Retentiecampagnes kunnen ook een belangrijk onderdeel worden van jouw bedrijf. Weet je dat jouw klanten gemiddeld 6 weken doen met jouw product? herinner ze hier dan na 5 weken aan en activeer ze om ook de volgende aankoop weer bij jou te doen.

Als E-mailmarketeer heeft Dennis hier al jaren ervaring mee en denken we graag met je mee hoe we dit effectief in kunnen zetten voor jouw bedrijf.

Toepassingen op maat

Ben jij op zoek naar een specifieke oplossing voor jouw bedrijf, hetzij op de website of op de winkelvloer. Schroom je niet het met ons te overleggen. Dennis heeft voor de winkels van PlatteTV ook al tal van oplossingen bedacht. Denk hierbij aan het toegankelijker maken een review te vragen aan een klant in de winkel door er een iPad te plaatsen. Maar we hebben tijdens de corona periode bijvoorbeeld ook gewerkt aan onze winkelbezoek-planner. Zodat mensen in een online agenda gemakkelijk hun winkelbezoek konden inplannen.

Ben je overtuigd en wil je onze diensten ook voor jouw bedrijf inzetten? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke offerte en gratis analyze van je website.