Onze diensten

Heb je een eigen bedrijf

Of wil je je huidige website een boost geven, groot of klein? Dan zit je bij ons goed.

We zijn een klein team met bakken ervaring en marktkennis (en markkennis) die jou graag helpen jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Of het nou gaat om een nieuw logo of nieuwe huisstijl. Of het bouwen van een moderne webshop, wij doen het allemaal. Wij zetten onze diensten graag flexibel en op maat in. Ieder bedrijf is immers anders, zo passen wij de juiste solutions en ontwikkelingen toe om jouw bedrijf de juiste boost te bezorgen.

Wat wij allemaal precies doen.

  • Designen van een nieuwe website, huisstijl en logo’s
  • SEO optimalisatie zowel technisch als copywriting
  • Adverteren op google, vergelijkingssites en sociale kanalen
  • Het opstellen van mail- en retentiecampagnes
  • UX en UI verbeteringen
  • Ontwikkelen van tools en functionaliteiten die het jou of jouw klanten makkelijker maken

Deze kennis en ervaring samen met een flexibele en persoonlijke aanpak zorgen we samen voor een mooie boost voor jouw website!

Design

Design design design

SEO optimalisatie zowel technisch als copywriting

Wij als broers zijn natuurlijk een klein en flexibel team team, maar dat zegt niets over onze ervaring! Gecombineerd hebben wij al ruim 15 jaar ervaring in e-commerce, marketing, webdesign en alles er omheen. Met deze ervaring kunnen wij een complete en persoonlijke boost of zelfs overhaul geven aan jouw website! Denk aan: het opzetten van een webshop, adverteren op google of het ontwikkelen van een logo of huisstijl. Natuurlijk hebben wij al eerder websites en webshops voor klanten opgeze, geupdate en geboost. Bekijk hier onze portfolio.

Adverteren op google, vergelijkingssites en sociale kanalen

Een webshop beginnen? Je bestaande site beter laten converteren? Een frisse nieuwe look voor je website? Of je nou net gestart bent als ondernemer of al 100 orders per dag afhandeld, wij denken graag met jou mee en komen met op maat gemaakte suggesties en plannen die jouw bedrijf laten groeien en je website beter laten converteren. Jij bepaalt uiteraard het tempo van de optimalisaties en ontwikkelingen zodat je website of webshop meegroeit met de rest van jouw bedrijf. Benieuwd naar wat voor een diensten wij jou allemaal kunnen bieden? Klik dan hier

Neem contact op

Wil je meer weten of heb je een vraag? Je kunt ons altijd bereiken via het contactformulier of via WhatsApp. Je krijgt altijd binnen 24 uur reactie.

Wil je liever eens met ons om tafel om de mogelijkheden te bespreken? Plan dan een afspraak in via onze online agenda en wij zorgen dat er goeie koffie klaarstaat! Geen vraag maar een afspraak plannen? Dat kan via onze afspraak agenda. Hopelijk tot snel! Dennis & Ronnie