Over ons

Wie zijn wij?

BoostMyCompany is gestart door twee broers Dennis en Ronnie Tappij Gielen, met jarenlange ervaring op het gebied van e-commerce en marketing geven we jou en jouw bedrijf graag een boost met bijvoorbeeld een nieuwe webshop, het schrijven van goed converterende teksten of gerichte marketing(dus meer en relevante bezoekers op jouw site). Als team van twee zijn we gemakkelijk bereikbaar en kunnen we snel schakelen op jouw wensen en de vraag vanuit de markt. Zo zijn we de afgelopen periode ook veel bezig geweest met tools die bedrijven ondersteunde bij de steeds veranderende Corona maatregelen.

Wil jij de mogelijkheden voor jouw bedrijf eens bespreken? neem dan hier Contact met ons op of plan een afspraak in in onze online agenda.

Wij als broers zijn natuurlijk een klein en flexibel team team, maar dat zegt niets over onze ervaring! Gecombineerd hebben wij al ruim 15 jaar ervaring in e-commerce, marketing, webdesign en alles er omheen. Met deze ervaring kunnen wij een complete en persoonlijke boost of zelfs overhaul geven aan jouw website! Denk aan: het opzetten van een webshop, adverteren op google of het ontwikkelen van een logo of huisstijl. Natuurlijk hebben wij al eerder websites en webshops voor klanten opgeze, geupdate en geboost. Bekijk hier onze portfolio.

Over Dennis

Muzikant in hart en nieren, maar ook al sinds jongs af aan bezig met het bouwen van websites. Met meer dan 12 jaar ervaring bij New Retail Company ( PlatteTV, AllesvoorBBQ, Playseat), waarin ik verschillende functies heb bekleed, heb ik inmiddels een bak met ervaring opgedaan in de wereld van e-commerce. Ook heb ik daarnaast een eigen bedrijf, waarmee ik cliënten help de juiste zorgspecialist te vinden. Maar ik vind het ook heel erg leuk om met MKB-ers mee te denken en hun potentie te realiseren. Binnen mijn verschillende functies heb ik veel geleerd in wat er nodig is om een goede basis neer te zetten en wat stabiele manieren zijn om je bedrijf te laten groeien. Ik ga hierover graag in gesprek met mensen om samen tot de mooiste plannen te komen, ieder bedrijf is immers anders.

Kenmerken die mij typeren zijn out-of-the-box, creatief, georganiseerd en doorpakker.

Over Ronnie

Al van jongs af aan bezig met tekenen. Wat Dennis heeft met muziek, heb ik met tekenen. Het is mijn passie! Het zal je dan ook niet verbazen dat ik graag een nieuw logo, huisstijl of webshop voor jou maak. De uitstraling van je bedrijf geeft mensen namelijk een bepaald gevoel en dat moet natuurlijk passen bij wat jij wilt vertellen. Daarnaast heb ik een opleiding Webdesign gedaan waardoor ook het bouwen van websites mij goed af gaat. Naast BoostMyCompany ben ik ook druk met het maken van nieuwe tekeningen en het verkopen hiervan. Als we gaan samenwerken zul je veelal contact met mij hebben, zodat we snel met elkaar kunnen schakelen. Met mijn frisse blik en oog voor detail vullen Dennis en ik elkaar goed aan.

Kenmerken die mij typeren zijn oog voor detail, creatief, flexibel, fantasierijk

Onze missie

Om jouw bedrijf te presenteren en helpen groeien online, zodat jij bezig kunt blijven met ondernemen

Als MKB-er komt er veel op je af, zeker in deze bizarre tijden. En uiteraard ben je het liefst bezig met ondernemen. Kansen pakken waar mogelijk en je bedrijf laten groeien. Echter hoort hier een goede basis bij zowel offline als online. Echter ontbreekt er vaak de kennis en/of tijd om jezelf goed online te presenteren. Terwijl jezelf online presenteren en vindbaar zijn juist in deze tijd zo belangrijk is.

Onze missie is om jou als ondernemer hierin te ontzorgen. We leveren niet alleen een website of webshop op, we pakken het probleem op maat aan. Onderzoeken de markt en snappen, met Dennis zijn ervaring, hoe het commerciële spelletje zowel online als offline werkt. We denken graag mee!

Wat je van ons kunt verwachten

  • Commerciele kennis zowel online als offline (Omnichannel)
  • Persoonlijke aanpak, op maat met jou afgestemd
  • Atlijd bereikbaar voor overleg, je staat niet in een wachtrij
  • Een duidelijke roadmap en planning, inzichtelijk voor jou als klant
  • En natuurlijk een bak aan technische kennis om een mooie basis neer te leggen