Winkelbezoek-planner

De winkelbezoek-planner is een simpele maar effectieve tool die er voor zorgt dat klanten bij jouw bedrijf een winkelbezoek in kunnen plannen. De tool is gemakkelijk te integreren op jouw website met een simpele button conform jouw huisstijl. De winkelbezoek-planner is gemakkelijk en overzichtelijk in gebruik, uiteraard ook op de telefoon. Ook krijgen jij en de klant beide een bevestiging van de afspraak en kan de klant ook een herinnering ontvangen met informatie die jij ze wilt geven zoals bijv. de richtlijnen voor het bezoek. Het enige wat we nodig hebben van jou zijn de openingstijden en hoe lang een bezoek mag duren, de rest regelen wij. Wat voor een zaak je ook hebt, wij stellen de winkelbezoek-planner er op in. Wil je dat klanten een bezoek kunnen inplannen om een bank uit te proberen? Of dat mensen een proefrit kunnen maken met de fietsen in jouw winkel? Alles is mogelijk!

Binnen 3 werkdagen functioneel op je website
Bevestigingsmail en herinneringsmail naar de klant en jouw bedrijf incl. richtlijnen
 Button simpel te integreren én conform de huisstijl
Makkelijk te delen als link op bijvoorbeeld social media of mail
Werkt simpel en snel, ook op mobiel
Volledig flexibel om mee te schakelen met eventuele nieuwe maatregelen en richtlijnen

Probeer hier zelf een tweetal demo’s van de winkelbezoek-planner met verschillende instellingen.

Probeer hier de winkelbezoek-planner voor een bedrijf met verschillende vestigingen

Probeer hier de winkelbezoek-planner voor een bedrijf met verschillende diensten (zoals een proefrit)

Ben je overtuigd en wil je dit systeem ook voor jouw bedrijf inzetten? Neem dan contact met ons op dan zorgen we dat dit binnen 3 werkdagen geregeld is! Het inregelen van het systeem kost slechts €250,- ex.btw, daarna zal de planner €20,- ex.btw per agenda per maand kosten. Eventuele wijzigingen die gedaan moeten worden door het wijzigen van de maatregelen zullen wij gratis uitvoeren.

Tip! Omdat wij natuurlijk hopen zoveel mogelijk bedrijven te ondersteunen met deze tool bieden we jou €50,- korting voor ieder ander bedrijf dat zich via jou aanmeld en deze tool aanschaft.