Portfolio

Welkom op onze portfolio pagina. Bekijk hier de websites die wij al opgeleverd en geboost hebben! Van complete overhauls tot kleine aanpassingen en creatieve oplossingen. Wij denken graag mee voor een passend plan wat meegroeit met jouw bedrijf. Door onze flexibiliteit en onze ervaring zorgen wij ervoor dat jouw website of webshop beter converteert of er weer fris en fruitig uitziet!

Even-naar-sofietje.nl

Even-naar-sofietje.nl is de website van de gelijknamige winkel in Arnhem, zij verkopen alles wat met baby's/kinderen te maken heeft, van speelgoed tot kleding tot knutselspulletjes! Bij deze website hebben wij de oude gedateerde site een complete overhaul gegeven. Denk hierbij aan een nieuw logo / huisstijl, plugins zoals onze winkelbezoekplanner en zoekfunctie voor de webshop. Ook zijn wij nog steeds bezig met een marketingcampagne die bestaat uit o.a emails en google ads.

ArTG-Drawings.nl

Artg-drawings.nl is een website waar je terecht kan voor op maat gemaakte tekeningen met een persoonlijke touch. Uiteraard zijn er ook voorgemaakte tekeningen beschikbaar. Deze website hebben we helemaal gebouwd en ingericht naar wens. Van logo en huisstijl tot webshop, alles is op maat en persoonlijk gemaakt.

Desuikerbuikjes.nl

Desuikerbuikjes.nl is de website van de enige echte suikerbuikjes! Deze website is gemaakt voor kinderen en heeft verschillende leuke dingen om te doen. Zoals (voor)lezen, kleurplaten, spelletjes en puzzels. En natuurlijk een webshop waar de boeken van de suikerbuikjes (tevens andere producten) aangeboden worden. Deze website hebben wij van begin tot eind gemaakt en op wens aangepast. Bij deze website kwamen ook veel andere dingen kijken zoals de vraag of wij ook kleurplaten en spelletjes konden maken, en natuurlijk kan dat! Dit was een ander project dan anderen maar een die wij graag aanpakken met onze flexibiliteit en ervaring.

De winkelbezoekplanner

De winkelbezoekplanner is een tool die wij bedacht en gemaakt hebben in de coronalockdown. Winkels moesten toen dicht maar mochten op afspraak toch klanten ontvangen. Met deze tool kun je makkelijk tijdvakken inplannen en krijgen mensen automatisch een email met de gegevens die ze nodig hebben en eventuele maatregelen die geldig zijn. Naast de corona lockdown kan deze tool natuurlijk ook gebruikt worden om afspraken in te plannen op jouw website.

Ben je overtuigd en wil je onze diensten ook voor jouw bedrijf inzetten? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke offerte en gratis analyze van je website.